Альберта запрошує 293 кандидати на імміграцію до Канади | Иммиграция в Канаду
Идеи Для Бизнеса
Бизнес Идеи Украина
Canada Application Group Corp: Иммиграция в Канаду
Виза Канада
Виїзд В Канаду
/Новини/Альберта запрошує 293 кандидати на імміграцію до Канади

Альберта запрошує 293 кандидати на імміграцію до Канади

Альберта запрошує 293 кандидати на імміграцію до нового відбору PNP. Кандидати на імміграцію із балом Комплексної рейтингової системи (Comprehensive Ranking System, CRS) від 300 були запрошені через Alberta Express Entry Stream.

            Альберта оприлюднила подробиці імміграційного відбору, проведеного 12 жовтня.

            Імміграційна програма провінції Альберта (Alberta Immigrant Nominee Program, AINP) запросила 293 кандидати Express Entry із балами не менше 300 подати заявку на номінування від провінції.

            Це перший відбір, який проводиться провінцією цього місяця. Протягом вересня Альберта провела чотири відбори Alberta Express Entry Stream, кожен із мінімальною кількістю балів 300. Лише минулого місяця було відправлено 1610 запрошень.

            Наразі Альберта запросила 5910 кандидатів Express Entry подати заявку на номінування від провінції, оскільки у січні 2021 року вона відновила запрошувальні раунди. У останні місяці 2020 року було взято тимчасову перерву. Після відборів надсилають запрошення кандидатам Express Entry для подання заявки на сертифікат номінації, що значно підтримає їхню заявку на постійне проживання. Цього року Альберті дозволено видати 6250 номінацій.

            Як працює Alberta Express Entry Stream?

            Alberta Express Entry Stream – це розширена Імміграційна програма провінцій (Provincial Nominee Program, PNP). Вона дозволяє уряду провінції шукати у пулі кандидатів Express Entry федерального уряду профілі людей, які можуть мати право на номінацію.

            Express Entry – це система управління заявками для трьох федеральних програм кваліфікованої імміграції: Canadian Experience Class, Federal Skilled Worker Program та Federal Skilled Trades Program.

            Якщо ви маєте право брати участь у Express Entry, то отримаєте бал на основі Комплексної рейтингової системи. Бали нараховуються залежно від віку, освіти, досвіду роботи, знання англійської чи французької мов та інших факторів.

            Міністерство громадянства та імміграції Канади (Immigration, Refugees and Citizenship Canada, IRCC) регулярно проводять відбори Express Entry, запрошуючи кандидатів із найвищими балами подати заяву на постійне проживання.

            Іммігрувати через систему Express Entry можна без номінації від провінції, проте особи із нижчими балами CRS можуть вибрати Provincial Nominee Program. Кандидатам від провінції автоматично додається 600 балів до їхнього загального балу. Якщо кандидати із найменшою кількістю балів у новому відборі Альберти отримають номінацію, їхні бали CRS становитимуть 900, що більш ніж достатньо для запрошення до наступного відбору Express Entry.

            Відповідність вимогам Alberta Express Entry Stream

            Щоб мати право на номінацію від провінції через Alberta Express Entry Stream, необхідно мати досвід роботи у відповідній професії.

            AINP не надає список відповідних професій, а пропонує лише список сфер, які не підходять для цього напряму. Багато хто із тих, хто подає заявку в рамках цього напряму, працюють, зокрема, інспекторами продовольчої служби, водіями вантажівок та кухарями.

            Певні фактори збільшують ваш шанс бути номінованим, наприклад, наявність досвіду роботи, канадська освіта або пропозиція про роботу в Альберті. Також буде перевагою, якщо в Альберті вже проживає член сім’ї, наприклад, батько, дитина або брат чи сестра.

Оцените Ваши шансы на переезд в Канаду

    Получите руководство как уехать в Канаду

    Стоимость 120$ СЕЙЧАС БЕСПЛАТНО!

      Выберите мессенджер



      Выберите мессенджер